Privacy Policy

Privacy Statement

 
Alle gegevens die door Collectcoins worden verzameld, zullen strikt vertrouwelijk bewaard worden en zullen noch worden uitgeleend, verhuurd of verkocht, noch op een of andere manier worden openbaar gemaakt. De informatie die u aan Collectcoins geeft, zal met de grootst mogelijke zorg behandeld worden. 
Het doel van het registreren van persoonsgegevens door Collectcoins is het beter op maat kunnen leveren van informatie en producten aan onze klanten. 
 
Onze registratieformulieren verzoeken de gebruikers ons van zowel persoonlijke als professionele informatie te voorzien (denk hierbij aan naam, adres, email en telefoonnummer). 
Collectcoins deelt uw gegevens nooit of te nimmer mee aan derden. 
Collectcoins zal na een verzoek van een geregistreerde bezoeker zijn of haar gegevens en uit onze database verwijderen. 
Indien u nog vragen heeft over deze privacy verklaring, de sites van Collectcoins of uw ervaringen met één van onze sites, kunt u doen contact opnemen met Collectcoins. Meer informatie hierover zie 'contact'.

Verwerking gegevens
Indien U zich aangemeld heeft bij de nieuwsbrief gebruiken wij uw gegevens uitsluitend om U onze nieuwsbrieven te versturen. Dit zijn er nooit meer dan 2 per week.
Verder zullen wij uw gegevens, welke U invult bij een bestelling, enkel gebruiken voor deze bestelling en mogelijke promoties vanuit Collectcoins.

Disclaimer
 
Collectcoins betracht uiterste zorgvuldigheid bij het maken, samenstellen, redigeren en verspreiden van de informatie op deze site, maar kunnen op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid van de informatie. Collectcoins aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die zou kunnen ontstaan als gevolg van de publicatie van informatie op onze website.
 
Alle informatie (tekst en foto's) zijn of door ons zelf gemaakt of verkregen van officiele uitgevende instanties of van derden met toestemming.