Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

1) De echtheid van de verkochte munten wordt door ons gegarandeerd, tenzij dit aangegeven is middels 'penning' of 'vals'.
2) Wij accepteren betalingen per overschrijving en via paypal (paypalkosten: +3%)
3) Bestellingen worden na ontvangst van betaling naar het door U opgegeven adres verzonden.
4) Mocht een product onverhoopt niet beschikbaar zijn om welke reden dan ook, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met U op.
5) Indien het product niet aan de beschrijving voldoet, kunt U het product binnen 5 werkdagen retourneren in originele staat.
6) Voor producten welke enkel via een pakket verzonden kunnen worden (zoals albums), versturen wij standaard met pakketservice. Het verzendbedrag ziet U dan ook direct terug in de factuur.
7) Wij verzenden onze producten met POSTNL.

 

Disclaimer

Collectcoins betracht uiterste zorgvuldigheid bij het maken, samenstellen, redigeren en verspreiden van de informatie op deze site, maar kunnen op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid van de informatie.

Indien een aanbod een beperkte geldigheidsduur heeft of onder voorwaarden geschiedt, wordt dit nadrukkelijk in het aanbod vermeld.
Het aanbod bevat een volledige en nauwkeurige omschrijving van de aangeboden producten, digitale inhoud en/of diensten. De beschrijving is voldoende gedetailleerd om een goede beoordeling van het aanbod door de consument mogelijk te maken. Als de ondernemer gebruik maakt van afbeeldingen, zijn deze een waarheidsgetrouwe weergave van de aangeboden producten, diensten en/of digitale inhoud. Kennelijke vergissingen of kennelijke fouten in het aanbod binden de ondernemer niet.
Elk aanbod bevat zodanige informatie, dat voor de consument duidelijk is wat de rechten en verplichtingen zijn, die aan de aanvaarding van het aanbod zijn verbonden